Over ons

Geschiedenis van 911Center

De passie voor Porsche stroomt door ons bloed. Wij zien iedere Porsche, uit welk tijdperk dan ook, als een uniek exemplaar dat met finesse behandeld moet worden. En dat doen we dan ook. Door uw Porsche met de juiste liefde te verzorgen, bevorderen we de prestaties en verlengen we de levensduur. Zo dragen we graag ons steentje bij aan het feit dat driekwart van de Porsches nog steeds op de weg is.

911Center is geboren op het circuit. Eigenaar Lars Lammertink’s passie voor auto’s ontstond toen hij school verliet om als monteur te werken. Hij hield zich bezig met het onderhouden en repareren van rally-auto’s afkomstig uit het WRC. In 2009 maakte hij zijn
jongensdroom waar: hij kon zich compleet focussen op Porsche.

FAQ

Vraag gestelde vraag

Antwoord op een vaak gestelde vraag

Vraag gestelde vraag

Antwoord op een vaak gestelde vraag

Vraag gestelde vraag

Antwoord op een vaak gestelde vraag

Met een gereedschapskist vol technische ervaring, vaardigheid en vertrouwen begon Lars in 2021 De Weaver Autosport. Zijn specifieke Porsche-kennis bleek toch waardevol en uniek, want de vraag hiernaar bleef aan. Daarom besloot Lars tevens 911Center op te richten, zodat iedereen met liefde voor zijn of haar Porsche weer terecht kan bij een betrouwbare en integere specialist met de juiste kennis en ervaring.

Gepassioneerd en Integer

De passie voor Porsche is in ruim 12 jaar gegroeid, ontwikkeld en verfijnd. Porsche GT’s, RS’s, speciale modellen en zeldzame beesten zijn echt ons ding, maar ons ultieme doel is om iedere prachtige Porsche op de weg te houden en optimaal te laten presteren. Om dat doel te behalen, zijn wij eerlijk en openhartig.

Een Porsche bestaat uit duizenden bewegende delen en een grote hoeveelheid elektronica, dat is bijzonder ingewikkeld. We gaan daarom met u in gesprek over uw Porsche en vertellen het ook als u keuzes maakt die niet ten goede komen aan de kwaliteit van uw auto. Zo leveren wij altijd kwaliteit en kunnen we verwachtingen overtreffen. Wij behandelen iedere Porsche als een diamant. Altijd. Zonder uitzondering.